ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

DESCRIERE

Diagnoza auto se realizeaza cu ajutorul unor testere de ultima generatie, dedicate intregii game de autovehicule de pe piata. In urma diagnozei, obtineti un raport detaliat al erorilor aparute pe computer, interpretarea lor de catre specialistrii nostrii, precum si consiliere gratuita in vederea rezolvarii lor. Acest proces dureaza aproximativ 30 minute si se poate efectua si fara programare, in limita timpului si a specialistilor disponibili.

Pentru rezolvarea problemelor aparute in urma diagnozei computerizate puteti opta pentru piese de schimb direct de la service-ul nostru, beneficiind de cele mai bune oferte si preturi de pe piata in acel moment. Pentru a efectua reparatiile in urma diagnozei este necesara o programare.

LISTA SERVICII

Diagnoza computerizata Programeaza-te acum
Constatare specializata Programeaza-te acum

DE CE SA ALEGI SERVICIILE NOASTRE

Oferim o gama completa de servicii proprietarilor din zona Galati. Specialistii nostri stiu cum sa se ocupe de o gama larga de servicii auto. Indiferent daca conduceti o masina de pasageri sau un camion de dimensiuni medii sau SUV, mecanicii nostri se straduiesc sa va asigure ca autoturismul dvs. va functiona la capacitate maxima inainte de a pleca din service-ul nostru auto.

 • Realizam repararea si intretinerea autoturismului dvs. la preturi de top.
 • Suntem o echipa profesionista, care intelege perfect nevoile clientului.
 • Specialistii nostri stiu cum sa se ocupe de o gama larga de servicii auto.
 • Noi ne facem treaba bine chiar de la inceput.
 • Programari finalizate in aceeasi zi pentru cele mai multe comenzi.

INTREBARI FRECVENTE

 • De ce sa alegi o diagnoza in service-ul nostru?

  Dispunem de aparate dedicate de diagnoza pentru masinile multutimarca, respectam protocoalele de comunicatie agreate de toti producatorii de autovehicule consacrati.

 • Ce beneficii aveti daca inlocuiti uleiul si filtrele la noi?

  Pe toata perioada anului service-ul nostru ofera MANOPERA GRATUITA pentru inlocuirea uleiului si a filtrelor, resetarea intervalului de service inclusiv verificare generala a masinii dumneavoastra. Oferim clientilor nostri uleiuri de motor si filtre de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

 • Este necesara înlocuirea kit-ului de distributie la intervalul recomandat?

  Neglijenta distributiei la intervalul recomandat de catre producator poate provoca daune majore motorului dumneavoastra.Specialistii nostri folosesc scule speciale si pun accent pe profesioanlism pentru aceasta operatiune.

Service Auto Multimarca Galati © Copyright 2018 • CUI 38185100 | Termeni si ConditiiDeclaratie Cookies | Site creat si optimizat de Agent Promovator