ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary

DESCRIERE

Dispunem de echipamente performante de ultima ora, avem furnizori unici, ce ne livreaza piese de calitate. Si nu in ultimul rand, dispunem de un colectiv de specialisti bine pregatiti doar la Service Auto Multimarca Galati. Practic, nu exista lucrare din Electrica Auto pe care nu o putem finaliza.

In situatia in care problema autoturismului dumneavoastra tine de partea electrica, echipa noastra se poate ocupa de rezolvarea ei cu maxima promptitudine si profesionalism. Oferim servicii de Electrica Auto pentru o gama larga de autoturisme. Oricare ar fi problema autoturismului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru a rezolva problema aparuta, echipa noastra dispune de o echipa de electricieni calificati in domeniu care va garanteaza succesul oricarei interventii. Experienta acumulata dar si tehnologia folosita in rezolvarea problemelor de Electrica Auto, reprezinta punctele forte ale serviciilor pe care vi le oferim.

Pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri in probleme de Electrica Auto, folosim instrumente si tehnologie de ultima ora pentru a obtine performante de top. Pentru intrebari si programari in electrica auto, va asteptam sa utilizati formularul nostru de Programare Online sau sa ne sunati chiar acum.

LISTA SERVICII

Pornirea motorului Programeaza-te acum
Sistemul de incarcare al bateriei Programeaza-te acum
Unitatea centrala de comanda (ECU) Programeaza-te acum
Sistemul de iluminare (reglaje, inlocuiri becuri) Programeaza-te acum
Sistemul de confort (inchidere centralizata, comezi usi, geamuri si oglinzi) Programeaza-te acum

DE CE SA ALEGI SERVICIILE NOASTRE

Oferim o gama completa de servicii proprietarilor din zona Galati. Specialistii nostri stiu cum sa se ocupe de o gama larga de servicii auto. Indiferent daca conduceti o masina de pasageri sau un camion de dimensiuni medii sau SUV, mecanicii nostri se straduiesc sa va asigure ca autoturismul dvs. va functiona la capacitate maxima inainte de a pleca din service-ul nostru auto.

 • Realizam repararea si intretinerea autoturismului dvs. la preturi de top.
 • Suntem o echipa profesionista, care intelege perfect nevoile clientului.
 • Specialistii nostri stiu cum sa se ocupe de o gama larga de servicii auto.
 • Noi ne facem treaba bine chiar de la inceput.
 • Programari finalizate in aceeasi zi pentru cele mai multe comenzi.

INTREBARI FRECVENTE

 • De ce sa alegi o diagnoza in service-ul nostru?

  Dispunem de aparate dedicate de diagnoza pentru masinile multutimarca, respectam protocoalele de comunicatie agreate de toti producatorii de autovehicule consacrati.

 • Ce beneficii aveti daca inlocuiti uleiul si filtrele la noi?

  Pe toata perioada anului service-ul nostru ofera MANOPERA GRATUITA pentru inlocuirea uleiului si a filtrelor, resetarea intervalului de service inclusiv verificare generala a masinii dumneavoastra. Oferim clientilor nostri uleiuri de motor si filtre de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase.

 • Este necesara înlocuirea kit-ului de distributie la intervalul recomandat?

  Neglijenta distributiei la intervalul recomandat de catre producator poate provoca daune majore motorului dumneavoastra.Specialistii nostri folosesc scule speciale si pun accent pe profesioanlism pentru aceasta operatiune.

Service Auto Multimarca Galati © Copyright 2018 • CUI 38185100 | Termeni si ConditiiDeclaratie Cookies | Site creat si optimizat de Agent Promovator